Want het is zomer

Dat gevoel kent toch iedereen? Zou je zeggen, toch? Alleen de een roept: ‘help, klimaat slaat op hol!’ en de ander zegt: ‘wel genoeg drinken en goed smeren hoor!’ En verder lijkt het erop dat iedereen zijn vakantie gewoon door laat gaan en daar ook van geniet. Of het nu met het vliegtuig naar ‘ver weg’ is of met de fiets in Nederland: even tijd voor andere dingen en om de accu weer op te laden. Mijn aandacht heeft zich afgelopen periode gericht op enkele familiezaken, de Gemeenteraad Vijfheerenlanden, de twee muziekgezelschappen waaraan ik verbonden ben en enkele reisjes.

Rondreis Thailand was echt fantastisch! Lang weekend Efteling met kids en kleinkids was weer op een andere wijze prachtig en de korte trips naar o.a. Antwerpen bleken zeer de moeite waard. Nu druk met plannen van vervolgactiviteiten, waaronder ook de bestuurlijke zaken die via Innovistra meer aandacht krijgen. Gaat goed met vervolg op onderzoek naar de Gemeenschappelijke Regelingen, gaat goed met bestuurlijke activiteiten rond de Bouwloods en de Fietsenfabriek. Kortom: het bruist en da’s leuk. Tegelijkertijd: blijft voortaan altijd ‘vakantie’ en ook dat is erg leuk!!

Geplaatst 31 juli’19


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s