Sturen of meerijden?

Afgelopen dagen nagedacht over wat het best bij me past; besturen of meerijden. Conclusie is wel eenduidig: sturen en besturen heeft mijn voorkeur, zowel letterlijk als figuurlijk. Daar kom ik het best tot mijn recht. Ja, uitvoeren kan ik natuurlijk ook best. Dat heb ik in de loop der jaren meermaals laten zien. Ervaringen als afdelingshoofd, projectleider en kwartiermaker zijn ruimschoots aanwezig. Tijd is echter kostbaar en met het verstrijken der jaren ben ik vooral gerichter geworden op zowel snelheid als nauwkeurigheid.


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s